Erdem Bayazıt Ortaokulu

WEB https://erdembayazitortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YUNUSELİ MAH. 427. SK. ERDEM BAYAZIT ORTAOKULU BLOK NO 2/2 İÇ KAPI NO 1 OSMANGAZİ / BURSA
VİZYON : İstiyoruz ki... Okulumuz temizliği ile, davranışları ile ve eğitim kalitesi ile cevremize ve diğer okullara örnek olsun.
MİSYON : Biz; öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeteri düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsem bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan, 21. yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek, ekip çalışmasına inanmış, ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, başarıyı daima ekip çalışmasında gören, bir sonraki eğitim için kendisini hazırlamış öğrenciler ile üstün nitelikli personelin geliştirilmesi asıl işimizi oluşturmaktadır.
BAŞARILAR :

Isınma : Doğal Gaz
Servis : Okulumuz öğrencilerine servis hizmeti sağlamaktadır.
Ulaşım : Heykelden B25, Acemler Metro İstasyonundan B17, Terminalden 97 , Üniversite ve Beşevler´den B24 otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Alpaslan Türkeş Caddesi Basın Sitesi yanındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi. İl Merkezine 11 km mesafede bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : Kayıt döneminde 6 şube öğrenci kayıt alıyoruz.
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda masa tenisi, güreş, voleybol, atletizm ve futbol çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Tübitak 2204-b kategorisinde proje çalışmaları yürütülmektedir.